Tänään oli kodissamme seitsemäs näyttö. Tällä kertaa näyttö pidettiin yksityisnäyttönä ja huomena saadaan kuulla, jos saamme kodistamme tarjouksen. Meillä ei oikeastaan vielä ole hätä saada asuntoa myydyksi, mutta viimeistään vuodenvaihteen jälkeen alkaa olla jo kiire, jotta pääsemme aloittamaan maatyöt viimeistän maaliskuun loppupuolella.

Olemme jo tässä vaiheessa sopineet esim. hanojen mahdollisista muutoksista. Alunperin meille piti tulla vain yksi suihku, mutta päätimme sittenkin lisätä kylpyhuoneeseen myös toisen suihkun.

 

Olemme jo valinneet keittiön, WC:n ja kylpyhuoneen lavuarin hanat. Lisäksi olemme päättäneet että meille tulee suihkuiksi Oras Hydra sadesuihkut.oras_hydra_392-normal.jpg

Tässä Oras Vienda hanat.

oras%20vienda%20kaarihana-normal.jpgoras%20vienda%20hana-normal.jpg

Design talon hintaan sisältyy Uuniseppien takka. Tyydymme perusversioon, joka on kuitenkin varaava takka. Etuosaan saa valita klinkkereitä kolmella eri sävyllä. Luukun reunojen sävyn saa valita neljästä eri vaihtoehdosta. Itse haluaisin mahdollisimman vaalean taka. Mies taas haluaisi hieman harmaata klinkkeriä etuosaan.

dt%20original%20takka-normal.jpg

Saunan lauteisiin halusimme hieman muotoa, joten valitsimme Lumidesign-lauteet tervalepästä. Kiukaan vaihtoa mietimme myös, mutta se saa jäädä perusmallin kiukaaksi, jonka sitten myöhemmin voimme halutessamme vaihtaa.