Kävimme alkuviikosta valitsemassa kotiimme keittiötä ja kiintokalusteita. Onneksi on vielä pari viikkoa aikaa tehdä päätöksiä, sillä valinnanvaikeus on suurin ongelmamme tällä hetkellä. Vakiohintaisiin kalusteisiin kuuluu melkoinen määrä vaihtoehtoja. Pääasiassa haluamme maanläheisiä sävyjä ja jotain sellaista mihin ei heti kyllästy, esimerkiksi liian erikoisen värin takia.

iPhone%20Image%20B3C010-normal.jpg

Kuvassa näkyviä vetimiä suunnittelimme valitsevamme keittiöön. Tummat alaosan kaapit ja valkoiset kaapit ylhänä vaikutti ainakin ensi hyvältä vaihtoehdolta.

iPhone%20Image%20B3C01F-normal.jpg

Tämä vaalea viilutettu väri voisi tulla yläkaapistoihin.

iPhone%20Image%20B3BFE3-normal.jpg

Pikku Wc tulisi tällaisella kokoonpanolla. Toki ei vetolaatikoilla, vaan neljällä ovellisella kaapilla. Väristä ei ole mitään hajua. Ehkä vaaleat kaapit ja tumma taso.

iPhone%20Image%20B3BFF5-normal.jpg

Toisaalta ihastuimme valkoiseen peilioveen, joka olisi hauskasti samantyylinen kuin väliovetkin. Taso olisi tällöin mahdollisimman tumma.

iPhone%20Image%20B3BFC4-normal.jpgiPhone%20Image%20B3BFD6-normal.jpg

Kodinhoitohuoneen kaapistot tulee suurinpiirtein tällä kokoonpanolla. Värinä voisi olla tumman harmaa viilutetulla kuviolla.

Lopuksi kahden tunnin pähkäilyn jälkeen käteen jäi esitteet ja epätoivoinen olo siitä, että mitähän sitä nyt tässä vaiheessa itsekään haluaa...huoh! =)