Kun tulee seurattua säätä tiuhaan juuri tällä hetkellä, niin huomasin juuri, että ensi viikonlopuksi luvataankin sitten oikein talvista säätä. Pakkanen on ihan tervetullut asia. Toki olisi hyvä, että pysytään alle 10 asteen pakkasissa. Tänään saatiin haalittua tulevalta naapurilta lisää kuormalavoja, mutta vielä uupuu muutamia. Tontille olikin jo tullut toimitus, jossa oli puutavaraa ja jos oikein ymmärsin niin bitumikaistaa. Nämä lienevät alajuoksuja varten.

Kylpp%C3%A4rimallia-normal.jpg

Tässä kylpyhuoneen kuva seuraamastani "Matkalla Hailuodolle" blogista.  Meidän kylppäri on tästä peilikuva, mutta laattojen värit tulisi samalla tavalla meille kuin tässäkin kuvassa, eli pisimmälle seinälle tuota harmaata laattaa ja muualle valkoista. Pähkäilen vielä, että olisiko valkoinen laatta matta vai kiiltäväpintainen... Lattialaattojen saumat tulee meille tummempana.

Sähkömuutoskuvat unohdettiin kuitata lähes kunnossaoleviksi. Tuli mieleen, että pitänee pyytää vielä kylppäriin sähkövaraus peilikaapin valaistukselle. Pitää tämä peili hommata itse sopivassa kohtaa, jotta saadaan asennus sitten kylppärinlaiton yhteydessä.

noro_relounge_peilikaappi_valolla_60-nor (Noro Relounge peilikaappi)

En ole edes juurikaan perehtynyt näihin peilikaappiasioihin, mutta joku tällainen simppeli versio voisi olla kiva.