Sanoimme tänään vuokra-asuntomme irti. Enää korkeintaan 5 viikkoa, ja me asumme jos omassa uudessa OMAKOTITALOSSA =)

Pakkaamaan en todellakaan voi vielä alkaa, koska nykyisessä miniasunnossamme ei ole tilaa säilyttää laatikoita juurikaan missään, ilman että olisivat tiellä kokoajan. Postilaatikkoa, roska-astiaa jne. pitäisi alkaa jo hankkia pikkuhiljaa. Muuttoilmoituksenkin voisi jo rustailla etukäteen.

Yksi kummallisimmista asioista, johon olen muissakin blogeissa törmännyt, on se että tavarantoimittajat eivät osaa soittaa etukäteen ja tiedottaa tarkkaa aikaa, koska ovat tavaraa tuomassa. Vapaapäiviäkin on otettu turhaan kun toimitus piti tulla maanantaina ja kun kyseltiin perään, niin näissä toimituksissa on kuulemma yhden päivän varoaika, joten toimitus siirtyikin sitten tiistaille.

Lähes joka kerta kun tontille on tuotu tavaraa, on toimituksesta soitettu vain puoli tuntia etukäteen, että ollaanko siellä tavaraa vastaanottamassa. Ohjeissa lukee, että edellisenä päivänä pitäisi jo tiedottaa kuormasta ja tarkka aika ilmoittaa seuraavana aamuna.

Emme ole itse päässeet paikalle läheskään joka kerta kun käymme molemmat pidemmällä töissä. Onneksi äitini on ollut auttamassa monesti näissäkin asioissa. Olisi muuten monta toimitusta jouduttu kääntämään takaisin...

Tänään aamulla miehelleni soitettiin, että puolen tunnin päästä tulee talolle LVi-toimitus. Onneksi mieheni oli vielä kotona kun soittivat...