Lauantaina muutettiin uuteen kotiin. Kuvia en ole vielä ottanut kun kaikki on niin sekaisin vielä. Pikkuhiljaa kun saadaan paikat säädylliseen kuntoon, laitan kuvia tänne. Kaukolämpökoneen elämään ollaan nyt (jouduttu) tutustumaan tarkemmin. Käyriä säätämällä saadaan lattioihin sopivat lämpötilat ja oikeat asetukset löytyy vain kokeilemalla. Ei ole ollenkaan sama asia kuin sähkölattialämmityksen säätö nimittäin. Pyydettyyn lämpötilaan päästään vasta noin 12 tunnin kuluttua säätöjen tekemisestä.

Takkakin sai eilen ensimmäisen pesällisen puita. Tänään siten jatketaan taas töiden jälkeen. On se takka kyllä niin ihana tunnelman luoja, että sitä pitää nyt poltella kun on näin kylmät ilmatkin. Puuhommat odottavat pihalla ja puukatoskin pitäisi puille kyhäillä.

Tilantuntu on ihana uudessa kodissa ja sitä olen odottanut. Pidän siitä että on avaraa ja laittoilla on tyhjää tilaa. Takapihan ja khh:n ovetkin saivat eilen puiset sälekaihtimet ja hyvältä näyttää. Dt:ltä tullaan tekemään vielä viimeisiä silauksia taloon ja keittiötoimittajan loppuasennuksia odotellaan myös. Eteiseen hommataan itse jostain 2m leveä luikuovikaapisto, mutta sitä ehtii tässä katsella parin viikon sisään hyvin.

Ehkä ensi kerralla saisin jotain kuviakin tänne pikkuhiljaa...=)