Koko kesä lomineen ja touhuineen on hurahtanut hetkessä ohi. Taloa on maalattu heinäkuusta lähtien ja nyt alkaa olla maalaukset räystäiden alapuolisia osia vaille valmista. Kiitos maalausavusta kuuluu äidilleni, joka on kiipeillyt rakennustelineille pitkin kesää. Nurmikko kasvaa edelleen hurjaa vauhtia ja ruohonleikkuria saisi työnnellä joka toinen päivä pihalla.

Koti on ollut ihana, tilaa riittävästi ja sisustusinto on alkanut nyt kesän viilennyttyä. Joitain kalustehankintoja ollaan tehtykin ja viimeisimmäksi olohuoneeseen saatiin vihdoin pitkä ja matala kiiltävä valkoinen taso.

DSC_0750-normal.jpg

´Vanhemman tytön huone

DSC_0748-normal.jpg

Nuoremman tytön huone

Eteinenkin on saatu kunnolla käyttöön kun heinäkuun lopussa saimme tilaamamme luikuovikaapiston asennettuna paikalleen. Projekti kaapin lopullisen sisällön järjestelemisessä on toki vielä kesken.

Laittelen pikkuhiljaa lisää kuvia huoneista kunhan taas aika riittää. Kaukolämpökoneeseen ei juuri olla tarvittu koskea koko kesän aikana, mutta eiköhän käyriä ole taas hyvä tarkastella kun ilmat viilenee. Touhua siis riittää edelleen pihalla ja talon sisällä tavaroita laitellessa, joten viikonloput menee hurahtaen kotoillessa.