Viikon päästä teemme kaupat nykyisestä kodistamme. Heti seuraavalle päivälle olemme sopineet ajan omaan pankkiimme tontin maksua varten. Soittelinkin jo Mäntsälän kuntaan ja pyysin viralliset tontin paperit, jotta pankki saa tarkemmat tiedot maksua varten. Tonttikaupat vahvistetaan Mäntsälän kunnantalolla pe 25.10. Tällä samalla käynnillä jätämme rakennuslupahakemukset. Vastaavalle työnjohtajalle kun soitimme että nyt haemme rakennuslupaa, hän kertoi, että meidän tarvitsee ainoastaan pyytää kunnalta karttapaketti ja hoitaa naapurien kuulumiset. Hän hoitaa muut paperiasiat. Yhdessä sitten katsomme kaikki paperit kasaan ennen tuota perjantaita.

Saimme myös vinkin etsiä Googlesta phjaa maatyötarjousta varten. Toistaiseksi en löytänyt vielä sopivaa, mutta ohjeet löysin tarjouspyyntöä varten. Nyt vain lukemaan tuota 50 sivuista ohjetta. Toki tuttavamme lupasi vielä käydä läpi tarjouspyyntömme, jotta mukana on varmasti kaikki tarvittavat osat. On kuulemma tärkeää kysyä hintoja sekä urakkana, että yksikköhintaisina.

Muuten tällä hetkellä asioiden hoitolistalla on muuttolaatikoiden metsästystä ja tavaroiden selvittelyä, ettei turhaa kanneta tarpeettomia tavaroita pieneen väliaikaiseen kotiin.