Käytiin aamupäivällä kurkkimassa tilannetta. Maalari aloitti urakkansa eilen. Ruuvien ja saumojen tasoitteluissa näyttääkin menevän aikaa, joten ei kateeksi käy maalaria. Hänen kanssaan ei kommunikointi sitten oikein onnistukaan, koska ei taida puhua sanaakaan suomea. No eipä tuo mitään.

Törmäsimme tosiaan eilen ongelmaan, joka liittyy kylpyhuoneen kaluatamiseen. Talopaketin kautta tulee vain lvi kalusteet, eli pönttö, lavuaari ja hana. Jos haluaa peilikaappia, valopeiliä tai allakaappia asennettuna, tulisi ne tilata Parman kautta. Parma asentaa vain omia tuotteitaan, joten suunnitelmat meni hieman uusiksi. Ajateltiin itse katsoa peilikaappi ja valo kylppäriin ja asennuttaa ne joko Parman tai jonkun muun remonttitaitoisen avulla. DT: n työmaapäällikön mukaan kylppäriin ei voi itse porata yhtäkään reikää, koska silloin heidän vesieristyksen takuu raukeaisi... Tämä asia vaatii vielä hieman selvittelyä, mutta kuullostaa oudolta.

Multa ja nurmikko asioita tässä jo mietitään ja takapihan terassin pientä laajennusta.IMG_0723-normal.jpg

Khh:n ja makkarin oviaukot ja olkkarin seiniä

IMG_0720-normal.jpg

Keittiö on täynnä maalarin tarvikkeita. Pikku Wc:n paklaukset valmiina.

IMG_0718-normal.jpg

Makkarin valmis katto

IMG_0716-normal.jpg

Pikku wc:stä khh ovelle päin

IMG_0714-normal.jpg

Olohuoneen ikkunoita, terassin ovi ja kasa paneeleja

IMG_0712-normal.jpg

Olkkari ja keittiö on täynnä tavaraa. Iloiseksi yllätyseksi timpurit olivat siivonneet kaikki kipisilevyt roskalavalle ja siivonneet jätesäkillisen roskia, vaikka tämä olisi periaatteessa ollut meidän hommia.