Saimme kuulla viime viikolla, että talo luovutetaan meille 13.6. Voi tätä juhlahetkeä kun se sitten koittaakaan. Viikon sisällä ollaan tässä odoteltu viimeistelytuotteita saapuvaksi ja tänään ne viimein pitäisi saapua. Eilen aamulla jo työmies soittelikin että ei ole tainnut laminaatit vielä saapua perille. Tänään sitten oletettavasti saadaan lattiaan laminaattia ja listoja + ovia sen jälkeen paikoilleen. Samassa toimituksessa saapuu myös lauteet Lumi-Saunalta.

Oma-aika on talolla kulunut edelleen saunan paneeleiden käsittelyyn. Olisikohan kerroksia nyt 4 tai 5 ennen kuin toivottu tulos oli hyväksyttävä. Valitsimme Supisaunasuojaan Kivikko-sävyn. Pilarikiukaaseen asensimme eilen myös kivet, joten saunasta puuttuu enää lauteet löylyjä varten.

Tänään pitäisi sopia sähkömiesten kanssa aika, jolloin katsotaan talon sähköpuoli kokonaisuudessaan opastusten kera. Itse odotan varsinkin pääoven vaihtoa, sillä se jotenkin tuo sen tunnun että koti alkaa olla valmis. Toki laminaatin asentaminen tekee talon sisältä ihan erinäköiseksi.

Postilaatikko on vielä paketissaan, mutta roskis on jo tontin reunalla nököttämässä. Talonnumero odottaa seinään kiinnitystä. Kunnan ja vastaavan työnjohtajamme välillä tehtävä muuttotarkastus tehdään samana päivänä kuin talonäyttö on eli 12.6.

Nyt pitäisi alkaa tällä viikolla pakkaamaan tavaroita ja ensi viikolla viimeistään saa sitten luututa rakennuspölyjä uudesta kodista.