Kuluneen viikon aikana en ole juuri ehtinyt blogia päivittämään, koska illat ovat menneet multaa ja nurmikonsiemeniä kastellessa. Reilun viikon maassa olleet siemenet ei ole vielä lähteneet kasvamaan ja varmasti nämä helteet hidastavat kasvua kun multa ehtii niin pian kuivua. Kuvat eivät ole missään järjestyksessä, mutta tämä ensimmäinen saunakuva on  kolmen kerran käsittelyn jälkeinen tulos sävytetyllä Supi Saunasuojalla. Katossa näkyy vielä alkuperäinen sävy. Luonnossa sävy näyttää tummemmalta.

IMG_0865-normal.jpg

Puutarhaakin ollaan ehditty jo laittaa sen verran että muutama syreenin alku on kasvamassa. Myös rautatien omenapuu (alempi kuvista) ja tässä alla oleva kirsikkapuu ( varjomorelli) kukkivat kauniisti  viikko istuttamisen jälkeen.

IMG_0862-normal.jpgIMG_0859-normal.jpg

Kesän aikana istutamme mahdollisuuksien mukaan tuija-aidan takapihalle. Ehdin jo sommitella etuoven rappujen eteen liuskekiviäkin.

IMG_0854-normal.jpg

Tässä saunan paneelit alkuperäisessä kuusipaneelivärissä. Käsittelimme paneelit siksi, koska kuusipaneelilla on tapana ajanmyötä kellastua. Lauteet tulevat olemaan tervaleppää, jotka käsitellään parafiiniöljyllä.

IMG_0851-normal.jpg

Iltahämärässä otettu kuva takapihasta. Vielä ei ole tässä vaiheessa puitakaan istutettu.

IMG_0850-normal.jpg

Tänään laatoittaja kävi laatoittamassa välitilat keittiöön ja pikku vessaan. Sähkömiehet tulevat ensi viikon alussa ja torstaina tällä viikolla kävi LVI-asentaja laittamassa kaikki Lvi-kalusteet. Nyt toimii vessat, hanat ja suihkut. =)

Myös viimeistelytuotteet, kuten laminaatit tulevat ensi viikon alkupuolella. Jännää kun viimeisetkin työt on jo muutaman viikon päästä tehty. Ehkä pääsisimme muuttamaankin jo viikkoa ennen juhannusta, jos kaikki sujuu hyvin.