Eilen kävin ottamassa uusia kuvia tontin tapahtumista. Suodatinkangas ja sadevesiputkistot oli kaikki laitettu paikoilleen. Nyt on kaikki paperiasiatkin hoidettu. Vein tänään viimeiset paperit vesilaitoikselle. Sähköt saadaan ensi viikon puolivälin jälkeen. Teräväinen kiinnittää tonttikeskuksen lähelle lopullista sijoituspaikkaa, jotta Design Talotekniikan sähkömies pääsee kytkemään keskuksen alkuviikosta. Mittarointi onnistunee sitten keskiviikkoon mennessä. Sähköt pitää saada tontille perustusten tekoa varten, jos tulee sen verran kylmiä öitä, että perustus tarvitsee sähkölämmitystä.

Tiedossa on paljon soran ajoa tontille. Pääsin katsomaan kun ensimmäiset kuormat kipattiin paikoilleen. Eilen saapui postissa postiennakkomaksu rakennusluvastakin.

Ensi viikon tiistaina menemme Parma-keittiölle valitsemaan kiinotkalusteita ja keittiötä. Ennen joulua pitää lyödä lukkoon lopullinen päätös valinnoistamme.

iPhone%20Image%20AA71B1-normal.jpgiPhone%20Image%20AA71B9-normal.jpgiPhone%20Image%20AA716F-normal.jpgiPhone%20Image%20AA719F-normal.jpg

Ensi viikolla katsomma sitten ulkovalaistuksen paikkoja. Tämän viikon lopulla on sitten soratäytöt valmiina.