Talolla on tapahtunut tällä viikolla paljon. Maalarikin kuulemma saa hommat valmiiksi perjantaihin mennessä. Sisäkatot on laitettu kaikki ja terassitkin on jo puoliksi valmiina, eli timpuriporukkakin saa työnsä päätökseen perjantaina. Sitten saakin talolla siivoilla oikein urakalla kaikki pölyt pois. Saa nähdä saadaanko roskalavakin täyteen sitten. Viikonloppuna pitää mennä kuvaamaan tilanne valoisaan aikaan.

Viikonloppuna on ilmeisesti luvassa myös puuhommia kun saadaan lainaan kone, jolla pölkyt saadaan kalikoiksi. Onneksi on luvattu vielä hienoa ilmaa, joten mikäs siinä hommia tehdessä. =)

Vähän jo himottaisi kantaa grilli uudelle terassille ja grillailla vaikka ihan vain makkarat kevään kunniaksi. Kun seinät ja katto on valmiita, niin sitten ei kuukauteen talolla juuri mitään tapahdukaan. Pitää vain odotella lattian kuivumista, että pääsee lattian päällystyshommiin.

Pyydettiin timpureilta apua kattosillan rakentamiseen yläpohjassa. Saa sitten edes jonkinlaisen pätkän johon astua kun joskus hiiriä pitää metsästää.