Sain eilen puhelun talomyyjältämme, joka oli huolissaan siitä, että mikä tilanne meillä on kiintokalusteiden ja keittiön osalta. Keittiömyyjällä nimittäin olikin jo uudet päivitetyt kuvat ja myyjällämme oli ollut meille näyttää ainoastaan vanhempaan sopimukseen käytettävä kalustekartta. Nyt saamme sitten valita kumpaa karttaa käytämme. Taidamme päätyä uudempaan, sillä ainakin nyt kuvittelemme pääsevämme halvemmalla tulivien pienten muutosten/lisäysten suhteen.

Uudessa kalustekartassa esim. eteisessä oli liukuovet. Tosin kaapisto oli kapeampi, joten sitä pitää leventää. Myös keittiön oviin oli saatavilla laajempi valikoima. Päätynemme keittiön osalta valkoisiin oviin ja tummaan työtasoon ja johonkin vaaleahkoon välitilan laattaan. Toisaalta minua kiinnostaa vielä tietää muutoshinta kiiltäville valkoisille oville.

Tontille oltiin eilen jo aloitettu autotallin sisätäyttöjä. Tonttia oli tasoitettu taas lisää, eli tuotu ties kuinka monta rekallista soraa.

Patolevytkin oli paikoillaan jo. Loppuviikosta käymme peittelemässä täytetyt perustukset ja sitten jäämme odottelemaan tammikuun viikkoa nro 3, jolloin talomme seinät saapuvat. Tänään pitänee mennä taas kurkkimaan. Kuvia tulee vasta viikonloppuna, koska iltaisin on niin pimeetä, ettei pysty kunnolla ottamaan kuviakaan. Voi tätä pimeyttä!