Talolla ei ole timpurit olleet hommissa viikkoon. Heillä kuulemma auto hajosi, joten tulevat viimeistään ensi viikon alussa paneeloimaan olkkarin/keittiön katon ja tekemään terassit. Kaukolämpökoneisto on nyt asennettu seinälle. Se saattaa olla toiminnassakin jo. En ole pariin päivään käynyt talolla, joten uskoisin että maalari on nyt saanut pakkeloinnit valmiiksi ja varmaankin maalailee pohjamaalilla seinät peittoon ennen lopullisia sävyjä.

Saunahuoneen olisin toivonut saavamme käsiteltyä jollain sävyllisellä saunasuojalla, mutta saa nyt nähdä tarttuuko jo kertaalleen käsiteltyyn paneeliin uusi värillinen kerros, vai kannattaako sävytys jättää tekemättä. Paneelit olisi ilmeisesti pitänyt pyytää käsittelemättömänä, jotta uudelleen sävyttäminen olisi mahdollista.

Sen sijaan suihkuhuoneen katon haluan ehdottomasti valkoiseksi. Kattoa pitänee kevyesti hioa, jotta maali tarttuu paremmin.

Maanantaina kävin kirjoittamassa Parmalla nimen lopulliseen tilaukseemme. Pieniä viilauksia ja lisäilyjä vielä tehtiin. Kylppäriin tulee 60cm valopeili ja seinälle pieni kaappi valkoisella korkeakiiltoisella ovella. Pikku Wc:n valopeili muutettiin 120cm leveäksi ja keittiön liesituuletinkin tulee 90cm leveänä.

IMG_0737-normal.jpg

Tässä kehno kuva pikku WC:stä ja keittiöstä. Tyytyväisiä ollaan lopputulokseen ainakin tähän asti. Pöytätason väriksi tulee keittiöön WD tumma puu ja wC:n ja khh:n tasoksi tulee vaalea puu. Laattalattia wc:ssä tulee olemaan 33x33cm vaalean harmaa ja valkoinen mosaiikkilaatta tulee pöytätason ja peilin väliseen tilaan. Keittiössä välitilan laatta on 10x10cm vaalean harmaa.