Talon kattolla on nyt pressu ja lämmöt laitettiin puhaltamaan eilen illalla. Talossa on toki myös villat paikoillaan kattoa myöten, joten ei mene lämmöt harakoille. Tallin katto tehdään alkuviikosta, jonka jälkeen sinnekin saadaan lämmitin hurisemaan. Nyt kun pakkasta on tälläkin hetkellä -22 astetta, lisättiin 9 kw sähkölämmittimen lisäksi dieselkäyttöinen lämmitin viikonlopuksi. Vastaava mestarimme oli käynyt aamulla (lämmitin ollut päällä 15 tuntia) ja hän kertoi, että talossa oli vielä ihan kylmä. Nyt kun kävin 24h lämmitysajan jälkeen paikalla, oli sisällä jo selvästi lämmin, ennen diesellämmittimen asennusta. Selvitin Cramolta tällaisen lämmittimen vuokraa, joka oli 35€+alv vuorokaudelta. Ystävällinen maanrakentajamme kuitenkin vuokrasi meille omaa lämmitintään viikonlopuksi, joten saimme lämmittimen hieman halvemmalla.

Maanantaina tulee kuulemma ilmastointiputkien asennusmies paikalle, joten vähäiset lumet talon sisänurkista pitäisi saada sulamaan ennen sitä. Meidän onneksi lunta ei ole satanut juuri nimeksikään parin viikon aikana. Kattopellit saanemme paikoilleen parin seuraavan viikon aikana, joten sen jälkeen ei ole mitään väliä, vaikka lunta tulisikin.

Laitan taas kuvapäivitystä viikonloppuna kun saan valoisaan aikaan kuvattua. Viikonloppuna on tiedossa tontin siivoilua ja polttopuukasojen järjestelyä. Roskalavakin alkaa olla melkein puolillaan...