Kalusteiden hinnoista oli kovin hankala saada tietoa, jotta eri vaihtoehtoja olisi ollut helpompi vertailla. Meille kuului alunperin keittiöpakettiin saarekemallinen liesituuletin, joka on kalliimpi kuin seinämallin versio. Yritimme kovasti kysellä esim. näiden välistä erotusta, jotta olisimme saaneet tietoa paljonkin meillä olisi "enemmän varaa" ottaa muutoksia keittiön muihin osiin. Kun olisimme halunneet tietää hintaa jollekin vaihtoehdolle, niin hinnan saamiseen kului aikaa, koska olivat niin monen mutkan kautta saatavissa. No, ymmärretäköön että tietojärjestelmä on kankea, mutta tuntui, että vaihtoehtoisia ratkaisuja jäi käyttämättä kun ei hinnoista ollut minkäänlaista tietoa, ennen kuin koko suunnitelma oltiin tehty alusta loppuun uudestaan.

Nyt kun kalusteet on asennettu, olemme valintoihin tyytyväisiä muilta osin paitsi pikku WC:n pesualtaaseen. Suurensimme peruspakettiin kuuluvia altaita taloon muutenkin ja liesituuletinkin otettiin leveämpänä kuten valopeilikin pikku WC:seen. Tästä tuli pienehköä lisähintaa, jonka olimme valmiita maksamaan, jotta olimme lopputulokseen tyytyväisiä.

Kalusteliikkeessä käydessämme meille esiteltiin käsienpesuallas, joka kuulemma oli sama kuin meille tuleva allas. Nyt kun livenä näimme altaan, on se 10 cm kapeampi ja näyttää todella pieneltä. Pieni allas on epäkäytännöllinen WC:ssä jossa lapset pesee käsiään, sillä tällöin pöytätaso kastuu pakosti kun pienet kädet suhaa altaassa.

Kysyimme asiasta kalustetoimittajalta ja heidän sanojen mukaan meille oli asiasta kerrottu. Jos olisi kerrottu, olisimme ehdottomasti kysyneet hintaa tälle suuremmalle altaalle, jota oltiin käytetty liikkeessä mallina. Reklamaatio viesti on nyt odottamassa, joten katsotaan mitä saamme vastaukseksi. Altaan mittoja ei lue missään papereissa ja mitat olisi kuulemma pitänyt itse ymmärtää viivapiirroksista. Toki eron nyt huomaa, mutta ei siinä vaiheessa kun olimme vihreellistä tietoa saaneena olettaneet, että saamme saman altaan, joka oli liikkeessä mallinakin. Että tallaista tällä kertaa. Ensimmäinen asia rakentamisessamme, josta olemme joutuneet valittamaan, joten melko vähällä ollaan päästy tähän mennessä.