Ensin sitä kuvittelee mitä varmasti haluaa, sitten tulee epäilys siitä, että kuinkahan kauan kyseisestä materiaali-/värivalinnasta tulee pitämään. Ongelmana on tällä hetkellä lattia ja kylpyhuoneen laatat. WC:n ja kodinhoitohuoneen tasot saatamme sittenkin vielä vaihtaa vaalean puun sävyisiksi. Tässä tämän hetken parhaalta tuntuvat valinnat lattian ja kylpyhuoneen laattojen suhteen. WC.n laatoitus tulee perushintaisena ainoastaan lattiaan. Ajattelimme lisätä laatoitusta ainakin pöytätason ja peilin väliseen tilaan, ehkä kattoon asti. Takkatoimittaja soitti tänään ja kyseli ajatuksiamme takan suhteen. Pitäydymme perustakassa, johon haluamme mustan luukunreunuksen, emme klinkkereitä ollenkaan. Takka tulee valkoisena rapattuna. Perustoimitukseen kuuluu lattiapelti, mutta mielestäni karkaistu lasi olisi paljon näyttävämpi, toki maksaisi lisää 125€.

DSC_0403-normal.jpg

Vasemmanpuoleinen vaaleampi laatta on nimeltään Touch White (kevyt kuviointi) 25x38cm ja tumma laatta on harmaan ruskea Magnet marengo 25x40cm, joka tulisi suihkujen kohdalle kahdeksi pilariksi. Mietimme myös mahdollisuutta, että kylpyhuoneen pisin seinä olisi tällä tummalla ja muut seinät vaalealla laatalla. Lattiaan tulisi ehkä Dakar 10x10mm Antracite laatta. Kaikki laatat ovat perushintaisia.

DSC_0395-normal.jpg

Eteiseen tulee laattaa lattialle. Tässä perushintainen Life 33x33cm tumma harmaa laata ja muualle asuntoon tulisi laminaatiksi harmahtava Avenue Oak. Keittiön välitilan laataksi tulee jompi kumpi harmaan sävyisistä 10x10mm laatoista.IMG_0603-normal.jpg

Tässä vielä tarkempi kuva wc:n lavuaarista. Meille tuleva hana eroaa tästä mallista.